Kennismaken: Rianne en Wouter van Fit Travellers!

Wij zijn Rianne en Wouter. Sinds vierenhalf jaar een stel, en inmiddels al weer 3 jaar samenwonend in de prachtige historische binnenstad van Dordrecht. Rianne hield altijd al van het reizen, Wouter van sporten. Inmiddels hebben we elkaar aardig besmet met onze passies. Rianne gaat met net zoveel plezier als Wouter naar de sportschool, en Wouter gaat maar wat graag mee om de wereld te ontdekken. We komen veel in de sportschool, en proberen redelijk gezond te leven. Maar, levensgenieters als we zijn, drinken we ook graag een borrel, en houden we ervan om af en toe uit eten te gaan.

kennismaken-rianne-en-wouter-van-fit-travelers-3.JPG

Eigenlijk komt het er op neer dat we doordeweeks gezond eten en drinken, en in het
weekend af en toe cheaten. In die paar jaar hebben we al heel wat moois mogen zien. Stedentrips naar onder andere Valencia, Barcelona, New York en Brugge. Lange reizen hebben we gemaakt door West-Amerika en Colombia. Net als vele anderen hadden wij vaak moeite om onze “normale” leefwijze op vakantie vol te houden. Je grijpt net wat eerder naar iets ongezonds, je beweegt minder, en elke dag een biertje of wijntje is snel gepakt op vakantie. Toch is het niet zo heel ingewikkeld om de balans niet volledig de
verkeerde kant op te laten slaan. Daarom proberen wij ook op vakantie veel te bewegen, en enigszins op de voeding te letten. Naast reizen en sporten, fotografeert Rianne graag. Wouter vindt schrijven leuk.

Gooi al deze passies bij elkaar, en het resultaat is ons blog http://www.fittravellers.nl. Hierop willen wij jou meenemen in onze wereld. We schrijven hier over fit worden of blijven. We delen hier onze reistips en foto’s. Je zult er lezen hoe fit te blijven op vakantie. Vanuit ons eigen enthousiasme hopen we jou te inspireren of vermaken. Komend jaar wordt een bizar druk jaar voor ons. We hebben stedentrips gepland staan naar Londen, Madrid en Parijs. We willen circa 10 dagen gaan touren door Portugal. Eind 2019 vertrekken we voor circa 8 weken richting Nieuw-Zeeland. Onze mooiste reis begint op 13 september, want dan gaan we trouwen. Direct na onze bruiloft willen we een weekje uitrusten op Santorini. Kortom genoeg nieuwe ervaringen om met jou te delen!

kennismaken-rianne-en-wouter-van-fit-travelers-2.jpgWil je meer over deze fit travellers weten? Bekijk dan hun website en Instagram account!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s